11 Юли, 2024 08:24 656 0

Реал Мадрид представя официално Мбапе следващата седмица

  • килиан мбапе-
  • реал мадрид-
  • представи-
  • сантяго бернабеу-
  • евро 2024-
  • франция-
  • пари сен жермен

Килиан Мбапе ще бъде официално представен като играч на Реал следващия вторник

Реал Мадрид представя официално Мбапе следващата седмица - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Килиан Мбапе ще бъде официално представен като играч на Реал Мадрид на стадион Сантяго Бернабеу следващия вторник, съобщиха от испанския гранд.

Потвърждението дойде по-малко от 24 часа след като бившата звезда на Пари Сен Жермен и отбора на Франция отпаднаха от Евро 2024 от Испания на полуфиналите.

Мбапе, който ще носи фланелката с номер 9, ще бъде представен на "Бернабеу" по обяд местно време във вторник и ще бъде посрещнат от президента на Реал Флорентино Перес за подписването на своя петгодишен договор, съобщиха от клуба.

Капитанът на Франция имаше разочароващо Евро 2024 и беше възпрепятстван, като счупи носа си в първия мач на страната си срещу Австрия и пропусна късен шанс да изравни при поражението с 1:2 от Испания във вторник.

Мбапе се присъединява към Реал като свободен агент с отчетена годишна заплата от 15 милиона евро, с бонуси, свързани с пристигането му в испанската столица от над 100 милиона евро.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА