21 Юли, 2024 15:51 938 2

Льоклер: Ред Бул и Макларън са по-бързи

  • ферари-
  • макларън-
  • ред бул-
  • формула 1-
  • льоклер

Имаме четвъртата или третата най-бърза кола, казва пилотът на Ферари

Льоклер: Ред Бул и Макларън са по-бързи - 1
Снимка: БГНЕС

Пилотът на Ферари Шарл Льоклер оцени перспективите на отбора в състезанието за Гран При на Унгария, предава БТА. „Квалификацията не беше лесна, особено предвид климатичните условия в първия сегмент, които не очаквахме. След това като цяло всичко вървеше по план, но, за съжаление, просто не бяхме достатъчно бързи. В момента Ферари има четвъртата, може би третата най-бърза кола. По темпове сме много близо до Мерцедес. Не знам как ще изглежда всичко в условията на състезание, но Ред Бул и Макларън, за съжаление, са много по-бързи от нас в момента“, цитира Льоклер Speed ​​​​Week.

Шарл Льоклер зае шесто място в квалификациите, съотборникът му Карлос Сайнц беше четвърти. Първите две линии са заети съответно от пилотите на „Макларън“ Ландо Норис и Оскар Пиастри. Макс Ферстапен от „Ред Бул“ зае трето място.

Състезанието за Гран при на Унгария ще започне в 16:00 часа.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Козлодуй

    2 0 Отговор
    Браво
  • 2 Град Козлодуй

    2 1 Отговор
    Глухоняма Девойка спечели Златен Медал по Лека Атлетика в Тайпе Тайланд
    ветът на Жестовете Ю ТЮБ