21 Юли, 2024 17:39 1 207 1

Олмо остава в РБ Лайпциг

  • олмо-
  • рб лайпциг-
  • трансфер-
  • бундеслига

Клаузата за освобождаване не е задействана

Олмо остава в РБ Лайпциг - 1
Снимка: БГНЕС

Дани Олмо остава в РБ Лайпциг Клаузата засега, след като клаузата за освобождаване не е била задействана от крайния срок, съобщават германските медии, предава БТА.

Олмо, който блестеше за Испания на Евро 2024, имаше клауза за напускане от 60 милиона евро, която трябваше да бъде задействана до събота.

Няколко големи клуба бяха свързвани с 26-годишния футболист, включително Барселона и Байерн Мюнхен, но изглежда, че никой не е бил готов да плати фиксираната цена. От РБ Лайпциг не коментираха ситуацията.

Развитието на кариерата на Олмо беше необичайно. Той напусна младежките редици на Барселона, за да се присъедини към Динамо Загреб, след което подписа с РБ Лайпциг през 2020 година.

Олмо намекна, че би приветствал трансфер, въпреки че контузиите през миналия сезон може да са изиграли роля клубовете да не задействат клаузата за напускане.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Козлодуй

    2 1 Отговор
    Браво