22 Юли, 2024 20:20 2 060 13

Волейболистът Стивън ван де Велде, който е осъден за изнасилване, ще участва на Олимпиадата

  • изнасилване-
  • осъден-
  • волейболистът-
  • олимпийските игри

Той няма да живее в олимпийското село и няма да има право да дава интервюта пред медиите

Волейболистът Стивън ван де Велде, който е осъден за изнасилване, ще участва на Олимпиадата - 1
Снимка: YouTube

Волейболистът Стивън ван де Велде, който е осъден за изнасилване на непълнолетно момиче във Великобритания, ще участва на Олимпийските игри, но няма да живее в олимпийското село и няма да има право да дава интервюта пред медиите, пише dsport.bg.

От Олимпийският комитет на Нидерландия съобщиха, че Ван де Велде ще бъде настанен на различно място от останалите спортисти.

През 2014 година Ван де Велде пътува от Нидерландия до Великобритания, за да се срещне с 12-годишна ученичка, с която се запознава във Фейсбук. Не след дълго извършва и престъплението, за което е осъден. През март 2016 година той се признава за виновен в 4 обвинения за изнасилване на 12-годишно дете и бе вписан в регистъра на извършителите на насилие и сексуални престъпления.

Кралският съд в Еълсбъри го осъди на 4 години в британски затвор, но бе освободен след само 12 месеца и му бе позволено за възстанови кариерата си на играч в плажния волейбол.

 


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВЛАСТ

    24 1 Отговор
    Ако е англосакс може.

    Коментиран от #8, #13

  • 2 ХА ХА ХА

    23 1 Отговор
    АБЕ ДА СИ ГО КАЖЕМ НАПРАВО ! ЗА ДЖЕНДЪРЛЪКА ВСИЧКО Е ПОЗВОЛЕНО И ЗА АНГЛОСАКСОНЦИТЕ ТЕ СЕ МИСЛЯТ ОЩЕ ЗА БОГОВЕ.....НО НЕ СА !
  • 3 дядото

    28 2 Отговор
    този,понеже е ингилизин,може и осъден за изнасилване да участва,докато много други чиято вина е само че са руснаци,не могат.да ви е.. западната демокрация
  • 4 Идва нов световен ред !!!!!

    20 0 Отговор
    Идва нов световен ред ! И всички ще си получат заслуженото .....от това което са си заработили !!!!!!
  • 5 Пахаха

    20 0 Отговор
    Нидерландия рекламира педофилията!!!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Джъстин Бобър прилича на дедо ми

    9 1 Отговор
    Настанете го да виси от Триумфалната арка г-нуснат-а т-в-а-р!
  • 8 Модерния свят е Изтрещял

    8 2 Отговор

    До коментар #1 от "ВЛАСТ":

    Холандците са друг тертип хора. Не знам колко е виновен дори и да си е признал не съм запознат със случият . Но знам че всеки може да бъде заставен да си признае за да се размине с по сериозна вреда. Ако ти заплашат семейството и детето какво ще правиш. Ако си признаеш може да минеш с условна или такава на лек режим в общижитие от отворен тип. Не става въпрос само за това но и за всички престъпления. Като ти заплашат семейството какво ще правиш за да го спасиш. Ще поемеш вината на някой друг или ще пожертваш семейството си и пак ще те вкарат на топло за по сериозно престъпление което не си извършил или ще те ликвидират. Всяка жена може да каже , че си я изнасилил или психически и сексуален тормоз ако не и дадеш това което иска, или и се стори твърде малко това което си и дал. Там ако една жена каже че и досаждаш ще и повярват макар и да лъже и трудно ще докажеш противното. И особенно някой от другия бряг. Там те са на голяма почит.
  • 9 Правосъдие

    8 0 Отговор
    Западни ценности, Баце !
  • 10 минаващ

    1 0 Отговор
    а ма това сме !!!! нито мъже нито жени !!!!
  • 11 Зомбайо

    8 0 Отговор
    Нормално е педофил изнасилвач да може да участва в олимпиадата, защото това вече не е олимпиада, това са ИГРИТЕ НА СРАМА, омаскарени, опорочени от запада, превърнати от нещо чудесно и красиво в нещо долно и отвратително!!!
  • 12 Aлфа Bълкът

    1 0 Отговор
    Той сега е на 29г, тогава пак е бил голям на 21г.
    Според законите на мешерето е зряла булка.
    Ходех да карам едни цигани в другия край на селото, за работа ли беше, агне ли щяха да взимат не помня. Ние имаме 3-4 семейства цигани в селото, ама те са като едно вече.
    И циганите дето ги карам видяха една 12г и взеха да се сбутват в колата.
    Викам:
    – Тя малка още...
    – Ммм, малка, вие сте я изтървали.
  • 13 бай Ставри

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "ВЛАСТ":

    И това е важно, но най-важното е, че е изнасилил мъж.