24 Юли, 2024 22:26 1 418 0

Волейболните националки трети на Балканиадата за жени под 20 години

  • волейболистките-
  • балканиада-
  • трета-
  • балканиадата-
  • волейбол-
  • жени

Воденият от Борислав Крачанов тим записа три победи и две загуби на турнира в Албания

Волейболните националки трети на Балканиадата за жени под 20 години - 1
Снимка: БФВолейбол

България се класира на трето място на Балканиадата за жени под 20 години. Воденият от Борислав Крачанов тим записа три победи и две загуби на турнира в Албания.

Последният ни мач нямаше значение за крайното ни класиране. Въпреки това България показа класа и победи Черна гора с убедителното 3:0 (25:16, 25:18, 25:19). Дори при поражение нашите оставаха трети.
Още от началото на мача България показа, че е много по-класният тим. Стартовете на геймовете бяха равностойни, но само до първите им минути. След това българските момичета натискаха здраво. Единствено моментно отпускане при голяма разлика позволяваше на черногорките да се приближат.

България завърши с победи над домакина Албания, Северна Македония и Черна гора с по 3:0. Нашите загубиха само от победителя в турнира Турция и втория Сърбия със същия резултат.

Балканиадата беше най-важната част от подготовката на България за Европейското първенство, на което сме домакини заедно с Ейре.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА