25 Юли, 2024 20:18 995 1

Вече са продадени над 10 хиляди билета за пловдивското дерби в неделя

  • пловдив-
  • локомотив-
  • ботев

Ботев и Локомотив излизат от 21:15 часа на стадион "Христо Ботев"

Повече от 10 000 билета за пловдивското дерби между Ботев и Локомотив вече са продадени, съобщиха домакините от Ботев (Пловдив), предаде БТА.

"Канарчетата" посрещат градския си съперник в неделя от 21:15 часа на стадион "Христо Ботев" в среща от втория кръг на футболната Първа лига.

Всички 1800 пропуска, отпуснати за привържениците на "черно-белите", също вече са изкупени. От Локомотив уточниха, че феновете на "смърфовете" ще се придвижат организирано до "Колежа" по следния маршрут:

– стадион “Локомотив”
– улица “Лев Толстой”
– улица “Богомил”
– стадион “Христо Ботев”


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе ..... ЖАЛКА ИСТОРИЯ

    4 1 Отговор
    ДЕРБИ НЯМА ОТ ДЪЛГИ ГОДИНИ . КЮСТЕНДИЛСКИТЕ ГОСТИ ЗАТРИХА МАНГАЛСКИЯ ОТБОР И СЕ НАНЕСОХА В ДЖАМИЯТА ! ШИЗОФРЕНИЧНИТЕ ИМ ФЕНЧЕТА ЗНАЯТ ТОВА МНОГО ДОБРЕ ,НО КАТО ДОСТОЙНИ МАКЕДОНЦИ СЕ МЪЧАТ ДА ПРИШИЯТ КАТУНА КЪМ НЕЩО И НЯКОГО .