26 Юли, 2024 06:44 1 108 0

Валентин Илиев: Определено не беше лесно

  • валентин илиев-
  • коментира-
  • лигата на конференциите-
  • треньорът-
  • будучност

Старши треньорът на ЦСКА 1948 коментира представянето на своя отбор в евромача с Будучност

Валентин Илиев: Определено не беше лесно - 1
Кадър: Diema Sport

След победата на ЦСКА 1948 с 1:0 срещу Будучност в мач от Лигата на конференциите, игран на стадион "Васил Левски", старши треньорът Валентин Илиев коментира представянето на своя отбор и предстоящия реванш.

"Определено не беше лесно. Изправихме се срещу добре организиран и подготвен отбор. Радвам се, че имаме минимален аванс от един гол, но ни предстои сериозен двубой в реванша," сподели Илиев. "Имахме и други възможности, които не успяхме да реализираме. Надявам се, че тези пропуски ще бъдат отстранени в следващия мач."

"Не мисля, че има с какво да се изненадаме в днешно време. Няма как да пресираме високо през всичките 90 минути, особено срещу отбор, който играе грамотен футбол. В определени моменти играеш така, както ти позволи противникът. Поздравявам ги за тяхното представяне и поздравявам нашия отбор, защото се представи на добро ниво."

Треньорът също така акцентира върху ролята на младите футболисти в отбора и необходимостта от търпение. "Трябва да имаме голямо търпение към младите ни футболисти. Някои от тях излизат за първи път на европейската сцена и напрежението е голямо, колкото и да работим с тях. Нашият клуб следва политика на интеграция на младите играчи и трябва да сме благодарни, че имаме опитни футболисти, които са не само добри играчи, но и стойностни хора, помагащи на щаба в адаптацията на младите."

Относно предстоящия реванш в Подгорица, Илиев заяви: "Наясно сме какво ни очаква в Подгорица – един сериозен двубой. Говорихме с момчетата, че такива мачове се печелят с много психика, сърце и себераздаване. В такива двубои дори спортно-техническите качества могат да останат на заден план и да спечелиш с характер."


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА