27 Юли, 2024 17:54 1 187 5

Автобус с журналисти претърпя катастрофа в Париж, шофьорът е в шок

  • париж 2024-
  • журналисти-
  • париж-
  • франция-
  • катастрофа-
  • шофьор

Церемонията по откриването на игрите в Париж приключи късно снощи

Автобус с журналисти претърпя катастрофа в Париж, шофьорът е в шок - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Автобус, пълен с журналисти, претърпя катастрофа на път за главния пресцентър от церемонията по откриването на Олимпийските игри в Париж, съобщи за ТАСС Вакако Юки, журналист от японското издание Imiuri Shimbun, който пострада при инцидента, предаде БТА.

Церемонията по откриването на игрите в Париж приключи късно снощи. След края няколкостотин журналисти се върнаха в пресцентъра с официалните автобуси.

"Автобусът, правейки маневра, се заби странично в голям черен метален стълб. Шофьорът беше шокиран, когато видя няколко души, включително и мен, паднали на пода в резултат на сблъсъка. Все още имам болка в ръката, но като не е нищо сериозно", каза Юки.

"Автобусът беше пълен, нямаше празни места. Шофьорът беше в шок, не каза дори дума и се наложи да му викаме, за да отвори вратите. Излязохме навън и въпреки дъжда, решихме да отидем до най-близката метростанция, вместо да чакаме следващия автобус", добави тя.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вужъст

    17 2 Отговор
    Колко мил шофьор, даже дума не им казал!? Закривайте тази джендърпяда!
  • 2 Попа

    12 2 Отговор
    Ще става и по-лошо. Подигра се с Иисус Африканция.
  • 3 да де

    15 2 Отговор
    Добре, че не е викал аллах акбар , ама то "веселата" част предстои.
  • 4 ГОСТ

    11 1 Отговор
    това тъпо откриване добре че не го гледах. франсетата каквото пожелали получили. да иронизираж вярата на всички християни с джендърска маса на тайната вечеря е пълно отрицание на вяра която е съхранила тези франсета пълна подигравка с историята им.тия ли ще следваме ако имаме грам мозък тия да си гледат кочината и да не ни налагат тъпотиите си. ние поне не се гаврим с. вярата си православни християни сме и зачитаме кой вярва кой не но се съобразява. е това ни очаква и тука от такива политици кланящи се на кураторите си от запад. няма да я гледам тая скапана олимпиада както не гледах и европейското.

    Коментиран от #5

  • 5 Друг гост

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "ГОСТ":

    Мани ги ,явно не вдяват ,че веднъж разгневиш ли Бога,връщане назад няма,а аз съм изчел вече доста затова.