3 Август, 2024 16:34 592 0

Марсилия и Арсенал не могат да се разберат за Нкентия

  • арсенал-
  • марсилия-
  • нкентия-
  • трансфер

Сделката се върти около 30 млн. паунда

Марсилия и Арсенал не могат да се разберат за Нкентия - 1
Снимка: БГНЕС

Арсенал оценява своя нападател Едуард Нкетия на 30 милиона, докато Олимпик Марсилия продължава с опитите си да го привлече. Продуктът на академията на „артилеристите“ е основна цел за новия треньор на французите Роберто Де Дзерби, като двата клуба са започнали преговори за потенциалния трансфер на Нкетия, пише Daily Mail.

Марсилия не са готови да извадят подобна сума, защото смятат, че 30 милиона паунда твърде много. Тимът от Южна Франция вече се е договорил за личните условия на играча. През миналия сезон Нкетия изигра 37 мача във всички турнири, в които отбеляза шест гола и три асистенции, но предимно влизаше от пейката.

Марсилия следи също така ситуацията и с полузащитника на Фулъм Андреас Перейра. Бразилският плеймейкър привлече интерес от цяла Европа това лято, като по-рано имаше информации, че и Ювентус е сред клубовете, които се интересуват от 28-годишния халф.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА