5 Август, 2024 18:39 722 1

Яник Синер отново на корта в Монреал

  • яник синер-
  • завърне-
  • корта-
  • тенис-
  • монреал-
  • възпаление

Лидерът в световната ранглиста беше принуден да пропусне Олимпийските игри заради възпаление на сливиците

Яник Синер отново на корта в Монреал - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Италианският тенисист Яник Синер ще се завърне в игрa и ще вземе участие на турнира "Мастърс" в Монреал, който започва утре, предаде БТА.

Лидерът в световната ранглиста беше принуден да пропусне Олимпийските игри заради възпаление на сливиците, а после имаше дълъг период на възстановяване заради силните антибиотици, които приемаше.

"Настоящата ми позиция в ранглистата е просто число. Тя не ме поставя под напрежение, но знам, че не е постоянна. С екипа ми се стараем да правим нещата по възможно най-добрия, за да бъда напълно готов за предизвикателствата, които ми предстоят. Много съм щастлив да бъда в Канада, след като спечелих първата си "Мастърс" титла в тази страна", каза тенисистът пред сайта на AТП.

Предишното му участие на надпреварата беше през 2022 година, като тогава той отпадна в третия кръг, след като отстъпи от испанеца Пабло Кареньо Буста с 2:6, 4:6.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Козлодуй

    2 0 Отговор
    Браво