Last news in Fakti

11 Март, 2014 16:34 1 387 0

"Васил Левски" се пука по шевовете за Лудогорец

  • лудогорец-
  • валенсия-
  • "васил левски"

Очаква се до края на деня всички пропуски да бъдат разпродадени

"Васил Левски" се пука по шевовете за Лудогорец - 1
Снимка: БТА/ AP

Националният стадион "Васил Левски" ще се напълни до пръсване за мача на Лудогорец от 1/8-финалите на Лига Европа срещу Валенсия.

Поради големия интерес, ръководството на тима от Разград взе решение да отвори и крайните сектори на съоръжението, които бяха предназначени за буферни зони.

Последните налични билети са за блокове 41, 42, 43 и 44 на Сектор "Г". Феновете на гостите, които ще бъдат символична бройка, ще гледат мача от блок 45 на същия сектор.

Очаква се до края на деня всички пропуски да бъдат разпродадени. Последните билети са на цена от 10 лева.

Непосредствено преди началото на срещата, феновете ще станат свидетели на уникално събитие. Криле над Националния стадион ще разпери орелът на италианския Лацио, който бе отстранен от шампионите в предишната фаза.

Така Лудогорец ще се превърне в третия отбор в света с подобен ритуал след "римляните" и носителя на КЕШ Бенфика.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА