14 Август, 2024 19:04 718 3

Лудогорец привлече национала Георги Русев

  • лудогорец-
  • привлече-
  • наем-
  • национал-
  • георги русев

Тринадесеткратните шампиони привлякоха под наем българския национал

Лудогорец привлече национала Георги Русев - 1

Нов входящ трансфер реализира Лудогорец.

Тринадесеткратните шампиони привлякоха под наем българския национал Георги Русев. Крилото идва от швейцарския Сион, с който през пролетта постигна промоция в елитната Супер Лига.

В договора между страните има и опция за закупуването на Русев след изтичане на наема. Националът, който в България игра за Септември и ЦСКА 1948, мина успешно медицинските изследвания и фитнес тестовете и в сряда ще проведе първа тренировка с новия си отбор в Разград.

"Изключително съм радостен, че имам възможността да играя в най-успешния клуб в България през последните години", бе първият коментар на Георги Русев. "Надявам се по възможно най-бързия начин да успея да се адаптирам в Лудогорец и да помогна на отбора за постигане на целите до края на сезона", допълни крилото.

За седем месеца с екипа на Сион Русев изигра 16 мача, като отбеляза 3 гола.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Артилерист

    5 3 Отговор
    Домусите с крадени пари от държавата създадоха един футболен тумор, предлагат големи пари и обират най-доброто в България...

    Коментиран от #3

  • 2 Някой

    4 2 Отговор
    Опростиха му над 50 милиона лева, от Горанов живеещ безплатно в негов мезонет. А стадиона строен и с държавни пари и от ЕС. А в негов кораб в Англия наркотици.
  • 3 Левски 1914

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "Артилерист":

    Преди години ФАЛИРАЛИЯ отбор правеше същото само , че без пари.