Last news in Fakti

13 Март, 2014 10:29 724 0

Мартино: Отстранихме много силен съперник

  • барселона-
  • мартино-
  • манчестър сити-
  • шампионска лига

Наставникът на Барселона показа джентълменско поведение

Мартино: Отстранихме много силен съперник - 1
Снимка: БТА/АР
Треньорът на Барселона Херардо Мартино остана доволен от представянето на своите футболисти в реванша срещу Манчестър Сити. "Каталунците" спечелиха с 2:1 на "Ноу Камп", след като спечелиха с 2:0 в Англия. 
 
"Тази вечер играхме срещу един от най-добрите отбори в света, който можеше да отиде по-напред в турнира, но моите футболисти ги спряха. Двубоят беше труден с много борба и с много шансове за двата отбора. Сити се опита да заличи пасива от първата среща, но ние се представихме отлично като организация и не подценихме мача. Феновете ни бяха впечатляващи и ние наистина се нуждаехме от тях. Играчите се отблагодариха с това, което показаха на терена", заяви Мартино.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА