22 Август, 2024 08:16 1 782 0

Наказаха български баскетболист за 5 години заради залози

  • михаил комбаков-
  • баскетболист-
  • наказание-
  • залози-
  • фиба-
  • бфб

Той е със забрана да изпълнява функциите си

Наказаха български баскетболист за 5 години заради залози - 1
Снимка: facebook

ФИБА наложи 5 години наказание на баскетболиста Михаил Комбаков. Той е със забрана да изпълнява функциите си, както и да участва във всички дейности на ФИБА или свързани с нея такива.

Причината за санкцията е залагане на баскетболни състезания, възпрепятстване на разследването и нарушаване на задължението за докладване, информира БНТ.

Наказанието на Михаил Комбаков започна да тече още с временното спиране на правата му, следователно изтича на 21 ноември, 2028 г.

Във връзка с тази и предишни наложени санкции БФ Баскетбол отново напомни, че продължава сътрудничеството си с ФИБА в борбата с нерегламентираните залози и няма да толерира дейности, противоречащи на принципите на феърплея и честната игра.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА