27 Август, 2024 11:55 657 0

Георги Иванов на среща със Съдийската комисия

  • георги иванов-
  • гонзо-
  • среща-
  • съдейската комисия-
  • скандали-
  • рефери

Президентът на централата искал да се информира за последните скандали

Георги Иванов на среща със Съдийската комисия - 1
Снимка: БГНЕС

Шефът на БФC Георги Иванов е привикал Съдийската комисия на специална среща в сряда, пише днес в. „Мач Телеграф“.

Президентът на централата искал да се информира за последните скандали с рефери на мачовете в Първа лига и да даде инструкции. През последните седмици от съдиите изреваха Левски, Берое, Черно море, Локо Пловдив и Хебър.

Междувременно „Мач Телеграф“ научи, че от комисията са взели решение да върнат съдията Ивайло Стоянов в Първа лига, но само като ВАР. Преди началото на сезона Сватбата не бе включен в съдийската ранглиста за сезона.

През изминалия сезон той ръководи 11 мача от Първа лига. Последните му бяха победата на Черно море над Локо Пд с 1:0 и равенството между Пирин и Хебър.

Ивайло Ненков е реабилитиран да води мачове в Първа лига, след като през този сезон получи три наряда за Втора лига.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА