4 Септември, 2024 07:35 2 801 5

Продадоха над 3000 билета за първото домакинство на България в Лигата на нациите

  • билети-
  • националния отбор-
  • българия-
  • лигата на нациите-
  • пловдив

Мачът е в неделя в Пловдив

Продадоха над 3000 билета за първото домакинство на България в Лигата на нациите - 1
Снимка: БГНЕС

Интересът към първото домакинство на България в турнира Лигата на нациите е сериозен. На този етап са продадени над 3000 билета за срещата със Северна Ирландия, която е в неделя на стадион „Христо Ботев", пише Dsport.

В последно време се забелязва подобрение в играта на националния тим под ръководството на Илиан Илиев и това явно дава резултат.

„Лъвовете“ вече играха един път в Пловдив и отново имаше доста привърженици на трибуните. Тогава отборът загуби от Иран с 0:1, а селекционер беше Младен Кръстаич.

Момчетата на Илиан Илиев играят в четвъртък срещу тима на Беларус. Четвъртият отбор в групата на нашите е Люксембург.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 BBБОС

    5 1 Отговор
    Кой гледа тези връзкари умерляци
  • 2 Някой

    4 1 Отговор
    Ужас! Това е изключително много билети за изключително посредствения футбол, който показват нашитте. Загубени пари и скъсани нерви ги чакат наивниците, решили се да се подложат на унижението да ходят на живо на този мач.
    Професионалния футбол в България трябва да се закрие. Щото няма професионалисти - има разни гелосани чалгаджии, дето само чакат някой да му плаща заплатка, с която да ходи по чалготеките и да се хвали пред чалгаджийките, че е футболист.
  • 3 Пецата

    1 1 Отговор
    Кво ме занимавате с никому ненужни тъпи ритнитопковци 😆
  • 4 бг фенове

    0 0 Отговор
    На мачове във втора Бундес лига между селски отбори има повече фенове отколкото на нашия Национален отбор.
  • 5 ВЪЗМУТИТЕЛНО

    0 0 Отговор
    Политиците пречат да се изгради съвременен Национален стадион защото искат милиони от комисионни. Затова се размотават да проектират и проучват терен. Смешните стадиони и най вече Националния ни превърнаха страната ни във футболна провинция на балканите.