7 Септември, 2024 06:45 803 2

Пламен Андреев: Тръгвам си с много добри чувства, само Левски завинаги и навсякъде

  • пламен андреев-
  • левски-
  • фейенорд-
  • футбол

Ще ми липсва всичко тук на стадиона, от тревата, до трибуните, до секторите, до хората, които ни подкрепяха

 Пламен Андреев: Тръгвам си с много добри чувства, само Левски завинаги и навсякъде - 1

Пламен Андреев даде интервю пред клубната телевизия на Левски. Младият страж дойде да си вземе довиждане с вече бившите си съотборници. Вратарят беше продаден на Фейенорд и подписа договор за 5 години с новия си клуб.

"Тръгвам си с много добри чувства от стадион „Георги Аспарухов“, все пак това е моят клуб Левски. Ще ми липсва всичко тук на стадиона, от тревата, до трибуните, до секторите, до хората, които ни подкрепяха“, започна Андреев.

„Определено оставям добри емоции, надявам се да са такива и с хората. Казахме си „Чао“, а не „Сбогом“ със съотборниците ми, ще ми липсват абсолютно всички, благодаря им за отношението през цялото време и отношението“, добави той.

„Кой мач няма да забравя? Мачът с Лудогорец (б.р. – за Купата), първият ми мач като титуляр срещу Славия, невероятните мачове с ПАОК, европейските вечери до мача с Айнтрахт Франкфурт“, сподели младият вратар.

„Феновете да не спират да подкрепят отбора, както го правят досега и да знаят, че ще има и трудни моменти, но в трудните моменти подкрепата трябва да е най-силна, тогава се усеща най-силно от играчите. Благодаря им за цялото отношение през цялото време, обичам ги. Само Левски завинаги и навсякъде“, завърши Пламен Андреев.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    5 1 Отговор
    Точно така Пламен жив и здрав, и успех ! И като се върнеш МЕНТЕТО да са в Б група!
  • 2 Санчо

    5 0 Отговор
    Пламене, хайде не преигравай,чак пък толкова емоции да си вложил, не си...а срещу тези емоции си се разписвал на фишовете.