7 Септември, 2024 08:30 6 648 5

Андриан Краев и по-малка сестра на Валери Божинов се появиха на любопитно място

  • андриан краев-
  • михаела ангелова-
  • футбол-
  • левски-
  • каса пия

Влюбената двойка сподели в социалните мрежи снимка от историческия мач на Португалия с Хърватия

Андриан Краев и по-малка сестра на Валери Божинов се появиха на любопитно място - 1

Бившият футболист на Левски и настоящ на Каса Пия Андриан Краев и неговата половинка Михаела Ангелова, която е по-малка сестра на Валери Божинов, се появиха на любопитно място.

Влюбената двойка сподели в социалните мрежи снимка от историческия мач на Португалия с Хърватия, спечелен от европейските шампиони за 2016 г. с 2:1 в Лигата на нациите. Двубоят ще се запомни с гол №900 в кариерата на суперзвездата Кристиано Роналдо.

Както е известно по-малкия брат от двамата Краеви Андриан подписа договор с Каса Пия по-рано през годината. Доскорошният футболист на Левски не беше играл от 9 месеца, след като "сините" го изключиха от първия отбор заради това, че не поиска да подпише нов договор с клуба от "Герена".

Миналата седмица Краев дебютира за новия си отбор с победа. Краев се появи в игра в 79-ата минута при успеха над Ещрела Амадора в мач от четвъртия кръг на португалското първенство.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ама тия защо така се размножават

    8 0 Отговор
    божинката и сестри ли имал? а защо са с различни фамилии от колко баши му е семейството на тоя пръщящ от акъл индивид? все “умните” се плодят като зайци сиганите имат по 5-6 инжинера в къщата си тия да не са от боята и те
  • 2 ПиПи

    2 3 Отговор
    Сега ще е Андриан Началев.
  • 3 фАНТОМасс

    7 0 Отговор
    С кого ли ходи по такива мероприятия Борислава Йовчева , носеща титлата Мис Бикини ?
  • 4 влък

    6 0 Отговор
    Борислава Йовчева , носеща титлата "Мис Бикини" ходи със своите си бикини,то пише на титлата й.
  • 5 зевзек

    0 1 Отговор
    тоя Джизъса, е голям тарикат, сега когато той не е оборотен в светските хроники, извъртяха се историите му, пуска пък сестра си да го замести