8 Септември, 2024 23:16 1 715 2

Голмайсторът на световното през 1990 година Салваторе Скилачи е постъпил в болница

  • салваторе скилачи-
  • болница-
  • нападател-
  • голмайстор

Легендарният италиански нападател е под денонощно лекарско наблюдение в Палермо

Голмайсторът на световното през 1990 година Салваторе Скилачи е постъпил в болница - 1
Снимка: YouTube

Голмайсторът на световното първенство през 1990 година Салваторе Скилачи е постъпил в болница вчера, информира Sport Mediaset. Легендарният италиански нападател е под денонощно лекарско наблюдение в Палермо, се казва в официално изявление на близките му.

"Като се имат предвид безбройните обаждания на много журналисти и циркулиращите лоши новини, ви информираме, че нашият любим Тото е в стабилно състояние и е наблюдаван от екип лекари непрекъснато. Форца, Тото", пишат от семейството на героя от Италия'90.

59-годишният бивш футболист на Ювентус и Интер води битка с тумор в продължение на няколко години, през които е претърпял няколко операции, пишат още на Апенините.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тото

    4 0 Отговор
    Тото Скилачи! Беше фурия на Световното 90та.
  • 2 Чичака

    3 0 Отговор
    Дано се оправи. Forza Juve!!!