12 Септември, 2024 19:22 799 1

Новак Джокович пожела успех на България за "Купа Дейвес"

  • българска федерация по тенис-
  • стефан цветков-
  • орлин станойчев-
  • новак джокович-
  • българия-
  • купа дейвис

Президентът на Българска федерация по тенис Стефан Цветков и Орлин Станойчев бяха на работно посещение в сръбската столица Белград

Новак Джокович пожела успех на България за "Купа Дейвес" - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Президентът на Българска федерация по тенис Стефан Цветков и Орлин Станойчев - член на УС на БФТ и първият българин, достигал до топ 100 на световната ранглиста за мъже, бяха на работно посещение в сръбската столица Белград.

По време на посещението Цветков и Станойчев се срещнаха със сръбската тенис легенда и олимпийски шампион Новак Джокович.

Стефан Цветков пожела успех на Сърбия в двубоя от Купа „Дейвис" срещу Гърция и приятни преживявания в София по време на благотворителния мач срещу Григор Димитров.

От своя страна Джокович поздрави БФТ за много успешната работа и пожела успех на България в мача срещу Салвадор за Купа „Дейвис".

Стефан Цветков и Орлин Станойчев се срещнаха и с двукратния турнирен директор на Sofia Open Горан Джокович и го поздравиха за 60-годишния юбилей.


Българите имаха среща също с Виктор Троицки – капитан на Сърбия за Купа „Дейвис" и Душан Орландич – изпълнителен директор на сръбската тенис федерация.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да,бе

    2 0 Отговор
    Купа "ДейвИс" неграмотници!Връщайте дипломите и си искайте агнетата....