13 Септември, 2024 17:40 608 0

Тиаго Мота: От самото начало знаехме каква ще бъде нашата програма

  • ювентус-
  • тиаго мота-
  • футбол-
  • емполи

Справяме се добре и направихме две много добри седмици на тренировки

Тиаго Мота: От самото начало знаехме каква ще бъде нашата програма - 1

Наставникът на Ювентус Тиаго Мота беше категоричен, че не изпитва притеснение от предстоящия натоварен график на отбора. Той също така подчерта, че “бианконерите” в момента са изцяло фокусирани само върху утрешното гостуване на Емполи.

“Справяме се добре и направихме две много добри седмици на тренировки. Радвам се, че толкова много футболисти останаха при нас. Тези, които бяха с националните си отбори, пък играха и натрупаха минути на терена. Всички са в добра форма и съм щастлив, защото почти всички са на разположение. От самото начало знаехме каква ще бъде нашата програма. Утре ще бъдем фокусирани върху мача ни с Емполи. Това е сериозен двубой срещу добър тим. Подготвихме се добре за това предизвикателство и сме готови да се изправим срещу този съперник. Тюн Копмайнерс и Дъглас Луис са двама страхотни играчи като останалите в състава. Утре ще реша кой ще бъде титуляр, но така или иначе сме късметлии, че разполагаме с тях.

Шампионската лига не променя нищо за нас: играем, тренираме, възстановяваме се и преминаваме през мач след мач. Ще бъдем мотивирани, както и готови да дадем всичко от себе си и да си свършим работата добре. Южноамериканците ни са добре - Николас Гонсалес, Данило и Хуан Кабал успяха да играят. Както казах, знаехме, че графикът ни ще бъде натоварен, и ще го посрещнем с ентусиазъм. Нека да вървим стъпка по стъпка, да мислим за Емполи и да дадем най-доброто от себе си срещу тях.

Тимът израства в технически аспект, но може и повече. Футболистите реагират добре на моите наставления. Намерението ни е да играем футбол, който носи резултати. Имаме общи идеи и предизвикателството е да се борим мач след мач. Искаме да изиграем добър мач срещу Емполи със сериозност и концентрация, знаейки какво да правим и какво да избягваме. Мисля само за утрешния двубой. Колкото и да са трудни всички срещи в Серия "А", ние ще се изправим срещу отбор, който е в добра форма и знае какво иска да прави на терена, така че нашата цел е да бъдем готови. Мисля само за това, всичко останало е с относително малко значение”, коментира Мота на днешната си пресконференция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА