14 Септември, 2024 13:14 779 1

Локомотив София отпусна максимален брой билети за феновете на ЦСКА

  • локомотив софия-
  • билети-
  • феновете-
  • мач-
  • домакинството-
  • цска

Клубът излезе в обръщение

Локомотив София отпусна максимален брой билети за феновете на ЦСКА  - 1

Локомотив София излезе в обръщение, в което заявява, че е отпуснало максимален брой билети за феновете за предстоящия двубой с ЦСКА от Първа лига в понеделник.

"Във връзка с появилите се спекулации за възможна продажба на билети за гостуващия отбор на стадион "Локомотив", ръководството на Локомотив (София) заявява категорично, че е отпуснало максимално позволената бройка билети за ЦСКА и те са вече изчерпани. В никакъв случай няма да бъдат продавани билети за гостуващите привърженици в деня на мача. Призоваваме феновете да не вярват на неверни съобщения и силно се надяваме, че ще възтържествува взаимното уважение на трибуните", се казва в изявлението.

Вчера от "Надежда" обявиха, че са отпуснали допълнителни билети за привържениците на ЦСКА:

"Ръководството на ФК Локомотив София 1929 АД уважи молбата на колегите от ФК ЦСКА АД и отпусна допълнителни билети за привържениците на гостите за двубоя на 16 септември от 19:45 часа, които вече бяха изкупени. Бройката на пропуските беше съгласувана с органите на реда и беше максимално позволената за безопасното провеждането на срещата на стадион "Локомотив", написаха от тима.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    1 4 Отговор
    Не цска , а цска ТИРЕ София 2016 , цска ФАЛИРА!