15 Септември, 2024 11:38 756 1

Кой е страшилището в атаката на Спортинг Лисабон?

  • виктор гьокерес-
  • рубен аморим-
  • нападател-
  • спортинг лисабон

В момента е оценяван на почти 70 млн. евро

Кой е страшилището в атаката на Спортинг Лисабон?  - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Централният нападател Виктор Гьокерес е перлата в състава на Рубен Аморим в Спортинг Лисабон.

Острието от Швеция е на 26 години, а феноменалната му статистика за португалците се измерва в 51 гола в 56 мача във всички турнири за Спортинг.

Само от началото на сезона Гьокерес има невероятните показатели от 11 гола и 5 асистенции в 8 двубоя за клуб и страната си.

Шведът пристига на “Ещадио Жозе Алваладе” през лятото на 2023г. от Ковънтри Сити за 24 млн. евро, които се подвизават в Чемпиъншип.

Роденият в Стокхолм Гьокерес е оценяван на поне 65 млн. евро в момента и няма съмнения, че ще бъде един от големите нападатели в следващите години на европейския футбол.

Кой е страшилището в атаката на Спортинг Лисабон?
Снимка: БГНЕС/EПA


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Преди

    1 0 Отговор
    Време,за много малко страшилище в атаката на Спортинг Лисабон беше Валери Божинов! Големец...