15 Септември, 2024 21:53 1 050 1

Пет от пет за Барселона в Примера дивисион

  • барселона-
  • примера дивисион-
  • испания-
  • жирона-
  • ямал

Каталунците победиха Жирона

Пет от пет за Барселона в Примера дивисион - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Ламин Ямал се разписа два пъти за победата на Барселона с 4:1 като гост срещу местния си противник Жирона в мач от петия кръг в Примера дивисион, предаде БТА.

"Синьо-червените" имат пълен актив от 15 точки след 5 поредни победи и са на първо място в класирането, които завършиха мача в намален състав заради червен картон на Феран Торес в 86-ата минута.

Ямал вкара след половин час игра след грешка в защитата на домакините, а седем минути след това испанският национал отново се разписа след шут от дистанция.

В допълнителните минути на първата част имаше отменена дузпа за Жирона, а две минути след почивката Дани Олмо от малък ъгъл също се разписа в полза на Барселона.

В 64-ата минута Педро отбеляза четвъртия гол за гостуващия отбор, а десет минути преди края на редовното време Кристиан Стуани се разписа във вратата на "синьо-червените".

В 86-ата минута Феран Торес извърши грубо нарушение и беше отстранен от игра.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Съдиите бутат Барса да станат шампиони

    1 2 Отговор
    Тоя е по зле и от Кабаков. Даде дузпа правилно и после ала бала я отмениха. И даваше фалове за Барса за щяло и нещяло. И от Ламин Лапал нищо няма да излезе. Голям артист е. За нова Барса не върви в Евротурнирите.