18 Септември, 2024 16:00 410 0

Мбапе: С всеки мач се чувствам по-добре и знам, че ще вкарвам повече

  • реал мадрид-
  • килиан мбапе-
  • шампионска лига-
  • футбол

Опитваме се да спечелим всеки мач, а в мача с Щутгарт постигнахме целта си

Мбапе: С всеки мач се чувствам по-добре и знам, че ще вкарвам повече - 1

Звездата на Реал Мадрид Килиан Мбапе остана доволен от представянето на тима в мача от първия кръг на Шампионската лига срещу Щутгарт (3:1). Френският национал откри резултата в срещата, като се разписа в 46-ата минута след пас на Родриго.

„Страхотна вечер. Искахме да започнем в Шампионската лига с победа, но беше труден мач. Беше важно да спечелим първия двубой в турнира, който се промени. Съперникът игра добре, но през първото полувреме имахме проблеми с изнасянето на топката от нашата половина на терена. През второто полувреме имахме положения за гол – натиснахме и успяхме“, сподели Килиан Мбапе след мача на „Сантяго Бернабеу“.

„Мога да вкарам повече. С всеки мач се чувствам по-добре и знам, че ще вкарвам повече“, допълни още нападателят.

„Опитваме се да спечелим всеки мач, а в мача с Щутгарт постигнахме целта си – ще видим какво ще се случи в следващия“, каза нападателят на Реал Мадрид в интервю за Movistar.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА