Last news in Fakti

23 Март, 2014 18:29 1 473 1

Домусчиев: Няма да купувам акции на ЦСКА

  • домусчиев-
  • акции-
  • цска-
  • стоев

Собственикът на Лудогорец похвали Стойчо Стоев за работата му

Домусчиев: Няма да купувам акции на ЦСКА - 1
Снимка: БТА
Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев, че няма намерение да купува акции от ЦСКА. Босът на шампионите бе свързван със слухове, че е готов да подпомогне финансово "армейския" клуб, в чието ръководство бе допреди няколко години. Бизнесменът обаче отрече информациите, като обяви, че няма желание да инвестира, намеквайки, че ще помогне на сдружението "ЦСКА-Завинаги", което прави ремонти в Борисовата градина.

"Няма да купя акции от ЦСКА. Предпочитам да дам пари нещо да се направи, отколкото да инвестирам. Едва ли всеки закупил акции мисли, че може да спечели нещо от тях. Аз държа акции от Лудогорец и няма как от друг отбор. Това е конфликт на интереси", коментира Домусчиев в интервю за "Нова телевизия".

Босът похвали треньора Стойчо Стоев за работата му.
 
"Добър треньор и професионалист. Ако отиде в Левски или ЦСКА, няма да е толкова успешен. Много е важна средата, която ще му създадеш и е важен екипът, който ще му създадеш. Отборът играе по един и същи начин, независимо че се смениха играчи и треньори."
 
"Ние не търсихме голямо име с високо вирнатия нос, а човек, който ще ни свърши работа и се получи. Не копираме това, което правят Литекс и не ми харесват. Гледаме хубавите неща, които направихме. Онзи ден обядвахме четири часа с президента на Валенсия. Чух доста интересни неща, от които може да научим нещо. Това е пътят, да гледаме успешните, да следваме своя модел и създадем успешното", допълни босът на Лудогорец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сульо

    0 0 Отговор
    и аз няма да купувам