24 Септември, 2024 16:23 387 1

Нико Розберг смята, че е напълно възможно Ландо Норис да спечели оставащите надпревари

  • ландо норис-
  • нико розберг-
  • формула 1-
  • надпревари-
  • гран при-
  • макларън-
  • ред бул

Норис спечели в Гран При на Сингапур и то с огромна преднина

Нико Розберг смята, че е напълно възможно Ландо Норис да спечели оставащите надпревари - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

В Ред Бул ги е страх от Макларън заради скоростта на MCL38, защото тя дава реалистичен шанс на Ландо Норис да спечели всички надпревари до края на сезон 2024, заяви Нико Розберг.

Норис спечели в Гран При на Сингапур и то с огромна преднина пред трикратния световен шампион. След състезанието на "Марина Бей" обаче стана ясно едно. Макс може да стане шампион, дори Норис да спечели всички надпревари до края на годината, но нидерландецът ще трябва да завършва втори зад него.

„Не толкова победата, колкото представянето като темпо и скоростта. Това плаши Ред Бул, защото с тази скорост е напълно реалистично Ландо да спечели всички оставащи надпревари“, коментира Нико Розберг.

„За Макс изглежда значително по-трудно да се класира втори, така че битката в световния шампионат продължава. За Макс е почти невъзможно да смята, че ще е втори във всяко състезание, защото Оскар [Пиастри] е там. А Оскар върши страхотна работа. Ще вземе точки от Макс и това е голям проблем (за Ред Бул)“, допълни световният шампион за 2016 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Усмихнат

    1 0 Отговор
    Ландо водеше с 30 секунди пред Макс, което е страшно много време за F1!