27 Септември, 2024 22:04 446 0

Берое пречупи Славия в края

  • първа лига-
  • берое-
  • стара загора-
  • славия-
  • мач-
  • efbet лига-
  • двубой-
  • кръг

Автор на единственото попадение в срещата бе Леандро Годой

Берое пречупи Славия в края  - 1
Кадър: Diema Sport

Във втория двубой от 10-ия кръг на efbet Лига Берое надделя над Славия с минималното 1:0. Автор на единственото попадение в срещата бе Леандро Годой, който се разписа в 91-ата минута. Гол на заралии пък бе отменен заради нарушение на Годой срещу Велко Йеленкович.

В 12-ата минута Леандро Годой опита да изненада Николай Кръстев с удар от централната линия. Стражът нямаше никакви проблеми и улови топката.

Три минути след това Хуанка Пинеда проби с дрибъл отдясно и центрира на главата на Исмаел Ферер, който не съумя да намери целта.

В 31-ата минута триково изпълнение на корнер изведе Галин Иванов до чиста позиция за удар от границата на наказателното поле на Берое. Капитанът на "белите" шутира, но топката бе изпратена в центъра на вратата и Артур Мота съумя да избие.

Минута по-късно впечатляващ слалом от страна на Сегундо Пачаме му позволи да се озове сам срещу Николай Кръстев. Шутът на аржентинеца обаче прелетя малко над горната греда на вратата на Славия.

В 35-ата минута Иван Минчев опита късмета си от пряк свободен удар, но топката премина много високо над вратата на заралии.

Три минути по-късно Хуанка Пинеда шутира по диагонала, а Николай Кръстев се намеси отлично и изби с една ръка в корнер, който обаче не бе отсъден в полза на Берое.

В 45-ата минута Галин Иванов получи центриране от Венцислав Керчев отляво и стреля с глава, но директно в обятията на Мота. Секунди по-късно пък Иван Минчев не съумя да уцели очертанията след шут извън наказателното поле на заралии.

В 51-ата минута Леандро Годой се озова очи в очи с Николай Кръстев и реализира с удар в долния ляв ъгъл. Попадението обаче бе отменено заради нарушение на нападателя срещу Велко Йеленкович.

След точно час игра Исмаел Ферер опита атрактивен прехвърлящ удар, който прелетя малко над горната греда на вратата на Славия.

В 70-ата минута Ферер изведе Годой сам срещу Кръстев, но отлична намеса на стража на Славия предотврати сигурен гол.

Четири минути по-късно появилият се като смяна Денислав Александров опита изненада от пряк свободен удар. Шутът на крилото на гостите премина покрай дясната греда на вратата на Берое.

В 89-ата минута Куентин Зеедорф изпълни технично пряк свободен удар в близост до наказателното поле на домакините. Топката премина покрай стената, но бе уловена атрактивно във въздуха от Артур Мота.

В първата минута продължение на мача падна и решителното попадение в полза на Берое. Центриране отдясно намери Леандро Годой в наказателното поле на Славия. Нападателят в "зелено" изпревари Йеленкович и с глава реализира за 1:0.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА