28 Септември, 2024 19:22 627 10

Крумовград би Локо (Пд) и задълбочи кризата

  • локо пловдив-
  • крумовград-
  • загуба

И двете попадения в мача паднаха през първата част

Крумовград би Локо (Пд) и задълбочи кризата - 1
Снимка: Факти.бг/Архив

Крумовград постигна първа победа като гост от началото на сезона в Първа лига, след като се наложи с 2:0 при визитата си на Локомотив (Пловдив) в среща от 10-ия кръг на шампионата. И двете попадения в мача паднаха през първата част, като в рамките само на 9 минути се разписаха Серкан Юсеин и Матеус Енрике, които бяха точни съответно в 23-ата и в 32-ата минута. През второто полувреме пък и двата отбора по веднъж уцелиха греда, предава БТА.

Така след новината за оттеглянето на собственика на „смърфовете“ Христо Крушарски, Крумовград задълбочи кризата. Локо (Пд) остава с една единствена победа като домакин от началото на новата кампания в българския футболен елит и със само един успех в последните си шест срещи.

В 23-ата минута играчите на Атанас Рибарски откриха резултата след бърза контраатака, която хвана неподготвена защитата на „черно-белите“. Енрике се откъсна по десния фланг, след което влезе навътре и изведе хитро Серкан Юсеин сам срещу Луков, а бившият играч на Ботев (Пловдив) завърши технично покрай стража на Локомотив – 0:1.

В 32-ата минута Крумовград реализира втори гол. Отбраната на домакините отново не се ориентира по най-добрия начин при центриране на Момчил Цветанов отляво и топката стигна до Матеус Енрике, който бе оставен непокрит и имаше достатъчно време да овладее и да стреля неспасяемо в долния десен ъгъл, за да удвои аванса на своя тим – 0:2.

До края на първата част Йохан Н‘зи от състава на „железничарите“ бе заменен принудително заради травма и на неговото място се появи Мартин Хайдаров.

В самото начало на второто полувреме гостите можеха да отбележат и трето попадение. Тодор Павлов се подхлъзна при подаване към Рафаел Фуртадо в наказателното поле и това остави нападателя сам срещу Луков, но бразилецът предпочете да финтира вратаря на Локомотив и се затвори.

До края на срещата "железничарите" опитаха да притиснат своя съперник в търсене на попадение. В 84-ата минута играчите на Любослав Пенев разиграха добре в противниковата половина. Ангел Лясков бе изведен отляво в наказателното поле и опита изстрел по диагонала, отразен от Янко Георгиев. Шест минути по-късно вратарят на Крумовград показа отличен рефлекс и при силен шут на Мартин Хайдаров, за да запази преднината на своя тим.

Мачове от 10-ия кръг на Първа лига:
Локо (СФ) - Хебър - 0:0
Берое - Славия- 1:0
Локо (Пд) – Крумовград 0:2

Днес:
Черно море - ЦСКА-София (20 часа, Диема спорт)

В неделя:
ЦСКА 1948 - Ботев (Пд) (16,45 часа, Диема спорт)
Левски – Арда (18,45 часа, Диема спорт)
Ботев (Вр) – Лудогорец (21, 15 часа, Диема спорт)

В понеделник:
Септември - Спартак (Вн) (20 часа, Диема спорт)


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майна

    3 7 Отговор
    Еднояйчния чичовец е доказано един от най-некадърните треньори, но за сметка на това е най-наглият
  • 2 Специалиста

    6 3 Отговор
    Длъжен съм пак да го напиша! Няма друг в тая държава който да разбира футбола повече от Супата! Такъв мениджър по тези земи се ражда веднъж на сто години! И вместо да го упрегнат да оправи целия футбол на Родината, да го качат на трона за който единствен той е достоен,, тези от БФС го лутат по отборчета и го държат далеч от централата! Ако Супата застане начело на БФС, след 5 години ще играем с големите като с равни! А победите над отборчета от 4-та урна като Фарьорски острови, Малта, Люксембург,Смакедония, ще са просто закономерност., КАЗАХ!

    Коментиран от #5

  • 3 Буфер

    0 0 Отговор
    Няма мотивация, няма пари, няма сигурност и предвидимост. За каква игра да говорим. Крушата и Супата не се дишат и открито се противопоставят един, друг. Сега Локото е пред разпад както Тракия при Митьо селския. В последствие и Цветан Василев наля безотчетни мангизизи да се стигне до държавната помощ на Барбата от Банкя. Всичко е мангизи и политика.
  • 4 мисирка

    2 0 Отговор
    Боко Тиквата ще им осигури поредния спонсор.
  • 5 Майна

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Специалиста":

    Явно бъркаш футбол с еврофутбол... резултатите на чичовото като футболист не ги оспорва никой, но като треньор е кръгла нула...даже две нули.... а като човек е минус даже
  • 6 Тези не съществуват

    1 0 Отговор
    Локото вече веднъж фалираха...
    От времето на вис 2 са Кюстендил
  • 7 Вагон

    2 0 Отговор
    Локо Пловдив са едно посредствено отборче което се помисли за фактор в Бг футбола, винаги е.кретало!!!!!
  • 8 Самочувствие

    1 0 Отговор
    Защо въобще им строят стадион?
    Да играят там Спартак и Марица.
  • 9 Мда

    1 0 Отговор
    Пенев само знае да дъвче дъвка.
    Крушарски го подкрепям.
    Толкова години влага пари и няма благодарност.
  • 10 Реалност

    0 0 Отговор
    В БГ футбола! Локо Пловдив , Спартак Варна са пред разпад. Букмейкъри командват лигата и клубовете. Отбори ,които няма да помиришат евро турнири и те са пълни с чужденци. Нормални фенове , почти няма на стадиона. В Англия ги излекуваха ,така трябва и тук. Навън си правят простотии но на стадиона в Англия е прекрасно!