29 Септември, 2024 17:24 1 077 10

Венци Стефанов: В Пловдив и Варна стават безумия!

  • венци стефанов-
  • славия-
  • спартак варна-
  • локо пловдив-
  • крушарски

Който плаща, той поръчва музиката, казва босът на Славия

Венци Стефанов: В Пловдив и Варна стават безумия! - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира последните случки в родния футбол. Както е известно, Спартак (Варна) ще бъде с нов собственик, след като бизнесменът Павлин Николов обяви, че се оттегля, а същото се готви да направи и босът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски, предава sportal.bg. Стефанов говори и относно появилия се слух, че след няколко дни ще дава пресконференция.

"Каква пресконференция ще давам? Това е спекулация, никаква пресконференция няма да има, не знам кой разпространява това нещо. В българския футбол се случват странни неща - визирам големи градове като Варна и Пловдив. Навсякъде по света музиката поръчва този, който плаща. Собственикът на Спартак изведе отбора до "А" група, тъкмо се появиха отново на картата и ето какво се случва. Безумие! Абсолютно безумие! Но тя, простотията, ходи по хората, а не по животните“, коментира Стефанов.

„В Локомотив (Пловдив) същата работа. Христо Крушарски е давал по 600 000 лева на месец за клуба, а някакви фенове излизат и правят зулуми. Както казах - безумие! Човекът си дава парите, а те го обиждат, казват му, че е пияница и т.н. Крушарски не пие алкохол, от мен да го знаете. Бил съм няколко пъти на маса с него, той действително не пие. Тези, дето му скачат, колко пари са дали през живота си за Локомотив? Пълна простотия е това", възмути се босът на най-стария столичен отбор.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Димитър Иванков - Митко Талисмана

    15 3 Отговор
    Да, бе, те още малко и ще те изкарат, че въртиш "черното тото"... А то, въобще няма такова нещо, нали?
  • 2 Прав

    10 2 Отговор
    си бате Венци, но "феновете, ултраси" могат само да мразят. Те не обичат и отборите си, защото не знаят какво е обич и какво е любов към отбора.
  • 3 Затова е така

    10 1 Отговор
    Е това е лицето на ентелегенцията
    и във футбола
    и в държавата .
  • 4 Така е

    8 2 Отговор
    Прав си Бат Венци
    Неблагодарници са феновете на Локомотив, сега обаче ще се сетят
  • 5 Подкрепям

    6 0 Отговор
    Да им закриват отборите и до там.
    След като нямат уважение. Не заслужават тима си.
  • 6 шекер

    8 0 Отговор
    Прав е дедото. Като не искат да слушат собственика на отбора, да ходят да пасат овце. Много футболисти станаха! Повече от въшки.
  • 7 Венци да внимава

    3 2 Отговор
    Левскарите с трактора да не му влязат в картофената нива и да и теглят 2-3 тигела.
  • 8 Някой

    7 0 Отговор
    Някога споменавал ли е какъв бизнес има Венцислав Стефанов, че и пари “давал” и акъл ръси. Назначените “собственици” и “ултраси” изгониха публиката от стадионите, за да си въртят черното тото. В този спор( Пловдив и Варна) няма прав.
    Няма и държава.
    Вие футбол търсите…
  • 9 Мартин

    4 0 Отговор
    Ааа не не си прав бай Венци, питай диджей Мартен кой пуска музиката. 🤣
  • 10 Хорхе

    0 0 Отговор
    Чичо Венци е наместник, не е собственик. Отиде ли при Милко Балев, собственика продава Славия. Сърби ще я купят и пак ще си сложат наместник.