30 Септември, 2024 20:08 800 1

Ерик Тен Хаг със солидна компенсация при уволнение от Манчестър Юнайтед

  • тен хаг-
  • ерик тен хаг-
  • треньор-
  • манчестър юнайтед-
  • компенсация-
  • уволнение

Пресата в Англия все твърди, че нидерландецът все пак ще получи кредит на доверие

Ерик Тен Хаг със солидна компенсация при уволнение от Манчестър Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Манчестър Юнайтед ще трябва да заплати компенсация в размер на около 17.5 милиона паунда на Ерик тен Хаг, ако шефовете на “Олд Трафорд” решат да уволнят специалиста.

Сума е около половината от това, което “червените дяволи” са спестили след съкращаването на 250 свои служители в опит да се намалят излишни разходи.

"Червените дяволи" претърпяха срамно поражение с 3:0 от Тотнъм в неделя следобед, което пък предизвика нова вълна от спекулации относно бъдещето на треньора в отбора.

Пресата в Англия твърди, че нидерландецът ще получи кредит на доверие през предстоящата седмица, в която Манчестър Юнайтед ще гостува на Порто в Лига Европа и след това на Астън Вила в Премиър лийг. След това следва пауза за националните отбори, по време на която отново ще бъде преосмислено неговото бъдеще, а при слаби резултати в тези две срещи, той почти сигурно ще загуби работата си.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    3 0 Отговор
    Роналдо им каза на времето, че тоя холандец е пишман треньор, те го принудиха да напусне. Сега да си му сърбат чорбата, ама той човека хитър и си вързал гащите с добро обезщетение.... все пак си знае възможностите и е наясно, че най-вероятно ще се издъни.