Last news in Fakti

28 Март, 2014 12:55 18 400 7

Домусчиев заплаши футболистите си

  • домусчиев-
  • цска-
  • закана-
  • лудогорец

Домусчиев: Внимавайте, ще се скараме!

Домусчиев заплаши футболистите си - 1
Снимка: БТА
Кирил Домусчиев вече изля гнева си след измъчената победа на Лудогорец с 1:0 срещу ЦСКА на стадион "Българска армия" в сряда вечерта. Единственото попадение реализира Даниел Абало след неориентирана проява на защитниците в червено. Още след двубоя Домусчиев влетя в съблекалнята на Лудогорец, а преди това пътьом каза: "Много слаб мач, въобще не ми хареса, загубих си времето."

"Меридиан Мач" допълва още от думите на боса пред футболистите и треньорите: "Направихте изключително слаб мач. Победихме благодарение на случайността. Срам ме е да гледам такива мачове. Вземете се в ръце и срещу "Ботев покажете какво можем. В противен случай ще се скараме."

В Лудогорец вероятно могат да намерят оправдание с липсата на трима от основните футболисти - Кайсара, Златински и Дяков, но от доста време треньорите разполагат с два почти равностойни състава. Срещу ЦСКА обаче заменилите ги футболисти не показаха нужното ниво.

Изпълнителният директор Ангел Петричев защити играчите: "Не ми хареса качеството на двубоя, но се успокоявам, че има и такива мачове. Хубавото е, че спечелихме трите точки, които са много ценни в борбата за титлата. Да спечелиш на този стадион винаги е добре. Тези момчета не са машини, продължаваме напред и гледаме към следващите мачове."
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РОСЕН ВЕЛИНОВ

    1 2 Отговор
    Тоя па...че се скара, мноооого на сериозно се взема!
  • 2 running wild

    2 0 Отговор
    Ами взема се! Отбора е повече от сериозен за БГ стандартите! Разликата м/у тях и останалите шест е убийствена, като качество. Ако "Лудите" бяха играли на 100% с "Чорбата" не мога и да ги мисля, колко щяха да отнесат! И това не важи само за "червените"!

    Коментиран от #3

  • 3 zendera

    0 2 Отговор

    До коментар #2 от "running wild":

    Е все пак и червените дадоха всичко от себе си.Нямаха късмет..

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Симеон Тасев

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "zendera":

    червените нямат играчи няма кой тоя клуб пропадна преди години в момента в България само Лудогорец става като игра
  • 5 running wild

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "zendera":

    Нали си чувал за закономерната футболна логика: късмета е винаги с по-добрия. За справка реванша на "Лудогорец" с "Валенсия". Наш'те дадоха всичко от себе си, но "Валенсия" си е "Валенсия" - пак биха!
  • 6 Veselin Todorov

    2 0 Отговор
    Сини или червени вече са умряла работа. Бяха велики при социализма. Домусчиев е прав да се сърди. Важно е да ги държи в напрежение. Хубавото му е, че поне засега не смесва бизнеса с удоволствието и не се меси на треньора.
    Хубавото в този случай е, че поуката е очевадна -БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ МОЖЕ ДА СЪЩЕСТВУВА И БЕЗ СТОЛИЧНИ ОТБОРИ.
    Все пак СОФИЯНЦИ не се отчайвайте можете да си правите ваши си дербита с мерак, с предизвикателства, с побоища на някакви си агитки стига да не занимавате цялата културна "провинция"със вашите височайши проблеми.
  • 7 димитър маринов

    0 0 Отговор
    Много е прав,така се прави.