9 Октомври, 2024 20:30 778 5

Валентин Михов: Гунди беше извънредно интелигентен, щастлив съм, че съм се докосвал до него

  • цска-
  • валентин михов-
  • левски-
  • георги аспарухов гунди - легенда на любовта. футбол

Гонил съм топките, запознавал съм се с него покрай приятели

Валентин Михов: Гунди беше извънредно интелигентен, щастлив съм, че съм се докосвал до него - 1

Бившият президент на Българския футболен съюз и ЦСКА Валентин Михов говори пред репортерите преди премиерата на филма за легендата на Левски Георги Аспарухов "Гунди - Легенда на любовта".

"Щастлив съм, че съм се докосвал до Гунди. Гонил съм топките, запознавал съм се с него покрай приятели. Той е извънредно интелигентен, велик футболист, велик българин. Тези сърца, които ги имахме ние, сега са по-различни. Виждате какво е. Не казвам, че сега е лошо, но уважавахме, независимо от цвета на фланелката, боготворяхме го. Толкова футболисти си отидоха, няма един кадър. Приканвам ви да видите Митата Якимов, тези светила от поколението на Гунди, които са още живи", каза бившият шеф на "армейците".


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РАЗ ДВА

    5 1 Отговор
    7-2 ВЕЧНА МУ ПАМЕТ НА ГУНДИ, КОТЕТО
  • 2 шекер

    3 1 Отговор
    Едно време тоя беше един от първите в България с присадена коса. Сега вече е с перука. Гунди, за когото говори, би му се изсмял
  • 3 гост

    8 0 Отговор
    Само се вгледайте във физиономиите на Аспарухов, Якимов, Монката Симеонов, Шаламанов, Котков и на сегашните за да прецените разликата в излъчването и интелекта !
  • 4 Аз съм

    5 2 Отговор
    Обичам българският футбол. Не е нормално успешен футболист да е национален герой за държавата. Това е изкривена реалност предлагана ни от кинематографията на САЩ.
  • 5 0000

    0 0 Отговор
    Първото ферари в бг беше на Михов, още на първия ден направи катастрофа в софия