13 Октомври, 2024 10:30 1 019 2

Селекционерът на Португалия обясни защо е сменил Роналдо

  • португалия-
  • роберто мартинес-
  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • лига на нациите

Трябва да изиграем два мача за 72 часа

Селекционерът на Португалия обясни защо е сменил Роналдо - 1

Селекционерът на Португалия, Роберто Мартинес, разкри причините за смяната на Кристиано Роналдо по време на мача срещу Полша, завършил с 3:1 за “мореплавателите”. Роналдо, който реализира втория гол за успеха, бе заменен в 63-ата минута от Диого Жота.

“Важно е как менажираме състава. Трябва да изиграем два мача за 72 часа. Тези, които започват на пейката, имат важна роля. Кристиано е идеален, а Жота се включи много добре,” заяви Мартинес след мача.

Роналдо, в свой стил, потвърди доволството си от резултата с публикация в социалните мрежи, където написа: “Важна победа в Лигата на нациите. Благодаря на всички за подкрепата, продължаваме напред!” С тази победа той вече има 100 успеха с националния отбор.

Следващото предизвикателство за Португалия е гостуването на Шотландия на 15 октомври.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Козлодуй

    2 3 Отговор
    Освен фалшивия ми ТЕЛК имам и жълта книжка и затова не нося наказателна отговорност за педифилскитe ми истории с момченца на 9-10 г.
  • 2 Ицо

    3 1 Отговор
    Роналдо - статистиката!