13 Октомври, 2024 13:59 578 3

Селекционерът на Северна Ирландия: Ако победим България, значително ще подобрим позицията си

  • северна ирландия-
  • футбол-
  • българия-
  • лига на нациите-
  • майкъл о'нийл

Най-важното е да не губиш като гост, а днес ние взехме точка далеч от дома и това е нещо положително

Селекционерът на Северна Ирландия: Ако победим България, значително ще подобрим позицията си - 1

Северна Ирландия завърши наравно 0:0 с Беларус в третия си мач от Лигата на нациите и не успя да оглави класирането в групата. Селекционерът Майкъл О'Нийл прие спокойно резултата и изрази надежда за успех в предстоящия мач срещу отбора на България в Белфаст.

"Разочарован съм само от резултата, но не и от играта. Преди почивката доминирахме и създадохме някои много добри положения. Бързо преливахме от защита в атака, но не използвахме шансовете си и трябва да си вземем поука. Второто полувреме беше по-трудно, но отново имахме възможности, които не реализирахме," коментира О'Нийл.

Той подчерта, че отборът се движи в правилната посока, дори и с оглед на факта, че не вкарват много голове: "Независимо от всичко, смятам, че се движим в правилната посока. Не сме отбор, който вкарва много голове, но и никога не сме били. Предпочитам да гледам позитивно на нещата. Срещу Беларус наистина имахме много силни периоди," уточни той.

"Сега ни предстои мач с България и ако го спечелим, значително ще подобрим позицията си в групата. Най-важното е да не губиш като гост, а днес ние взехме точка далеч от дома и това е нещо положително," заяви специалистът.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Козлодуй

    1 2 Отговор
    Успех за България✌
  • 2 С оглед играта срещу Люксембург....

    4 0 Отговор
    Напълно е възможно ирландците да ни опукат здраво.
  • 3 да да

    1 1 Отговор
    Ама идват нашите опълченци направо от Шипка!