18 Октомври, 2024 08:59 694 1

Президентът на Барселона: Новата Шампионска лига е разочарование

  • жоан лапорта-
  • футбол-
  • барселона-
  • шампионска лига

Мислех, че ще получим повече пари, но се оказа, че получихме повече мачове

Президентът на Барселона: Новата Шампионска лига е разочарование - 1

Президентът на Барселона Жоан Лапорта се изказа срещу новия формат на Шампионската лига. Той не одобрява най-вече по-големия брой мачове в турнира.

“Мислех, че ще получим повече пари, но се оказа, че получихме повече мачове. Да спечелиш Шампионската лига е престижно, но очаквах всичко да е различно. Липсата на разменено гостуване много променя ситуацията”, коментира Лапорта.

“Суперлигата? Тя е по-жива отвсякога и всичко за нея е готово. Трябва само да се постигне разбирателство с футболните организации. Барселона ще се опита да изиграе ролята на мост между Суперлигата и федерациите”, подчерта босът на каталунския клуб.

Лапорта се обяви и против Лигата на нациите.

“Аз съм против този турнир. УЕФА го органзиира през задната врата. Там не се спазват правата на футболистите, а клубовете плащат. Нещата трябва да се регулират така, че да са в интерес на играчите и клубовете”, заяви Жоан Лапорта.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 раз

    0 1 Отговор
    Новата Шампионска лига е разочарование,както мъже,които се боксират с жени.