18 Октомври, 2024 11:30 720 6

Иван Пашов: Крушарски държи да вземе 5 млн. за Локомотив Пловдив

  • локомотив пловдив-
  • иван пашов-
  • футбол-
  • христо крушарски

Няма да разкривам какво точно сме си говорили, то е между него и мен, но като цяло разговорът беше незадоволитен

Иван Пашов: Крушарски държи да вземе 5 млн. за Локомотив Пловдив - 1

Новият кандидат-собственикът за Локомотив Пловдив - Иван Пашов говори с феновете на клуба на специална среща, която се състоя на стадиона в парк "Лаута". Той сподели, че е стартирал одит, за да разбере състоянието на "черно-белите". Освен това допълни, че Христо Крушарски държи да получи 5 млн. за "смърфовете".

“Няма да разкривам какво точно сме си говорили, то е между него и мен, но като цяло разговорът беше незадоволитен. Господин Крушарски продължава да настоява за 5 милиона“, започна Пашов.

„Очаквам голяма подкрепа от феновете, но се надявам Крушарски да сме смили най-вече заради децата и да не отнема техните мечти. Ние разчитаме на тях, а ако той им го отнеме, после не знам как ще им се обясни, че това е направено от алчност или други неща“, добави той.

„Аз бях в Локомотив в борбата, не съм бил футболист. Познавам обаче всички спортни гилдии, което е важно. Никога няма да се откажа, защото вече съм започнал одит и реално инвестирам пари в клуба. Аз ще изкарам нещата до край, няма да дам крачка назад. Дал съм дума на феновете и най-вече на децата“, сподели Пашов.

„Няма смисъл да гледаме само финансите, а да изграждаме едно бъдещо поколение, което да тренира спокойно”, заяви още Иван Пашов.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    14 1 Отговор
    Искаш да купуваш, а той продава, нали? За 5М, нали? Какво общо имат децата и цената?

    Коментиран от #2

  • 2 Има ама не разбираш

    6 4 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Крушарски иска да вземе пари които не са негови. Парите които даваше Крушарски идваха от ГЕРБ. И сега иска да си сложи 5 милиона в джобчето

    Коментиран от #3

  • 3 Лост

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "Има ама не разбираш":

    И защо да не иска?Взема 5млн.,връща 2.5 млн на ГЕРБ и готово.А като знаеш на този от къде са му парите?А по-важно е ,че други искат и отнемат 🌈-та на децата.Там е по страшно.
  • 4 Миризлив пор

    2 0 Отговор
    Малко е кофти, кога въпреки дадените пари да дискредитираш собственика и якото оплюване от "феновете" старчето не сваля цената!
  • 5 Брей!

    2 0 Отговор
    „Няма смисъл да гледаме само финансите, а да изграждаме едно бъдещо поколение, което да тренира спокойно”, заяви още Иван Пашов.
    Те заради децата купували футболни клубове и перат мръсни пари през тях!
  • 6 Хорейшио

    0 0 Отговор
    Единия иска да вземе едни милиони, на другия не му се дават... Как да протече разговора? Изобщо не вярвам селянина от Говедарци да има искрено желание да продава. По-скоро е решил да действа на принципа "след мен и потоп"