22 Октомври, 2024 14:18 482 2

В Байер Леверкузен вече се оглеждат за заместник на Шаби Алонсо

  • шаби алонсо-
  • старши треньорът-
  • байер леверкузен-
  • напусне-
  • заместник

Ръководството смята, че старши треньорът ще напусне отбора през следващото лято

В Байер Леверкузен вече се оглеждат за заместник на Шаби Алонсо - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Ръководството на Байер Леверкузен смята, че старши треньорът Шаби Алонсо ще напусне отбора през следващото лято, вярвайки, че специалистът ще се насочи към Манчестър Сити или Реал Мадрид, твърди телевизия Sky Sport, цитирана от БТА

Това е причината шефовете на германския клуб вече да се оглеждат за евентуален заместник на Алонсо.

Испанският треньор има договор до 2026 година, но в клуба са наясно, че трудно ще го задържат, ако той пожелае да напусне.

Очаква се яснота по бъдещето на испанеца Пеп Гуардиола начело на Манчестър Сити, както и на италианския старши треньор на Реал Мадрид Карло Анчелоти.

Договорът на Гуардиола с английския шампион изтича в края на настоящия сезон, докато Анчелоти е обвързан с мадридския град до 2026 година, но мнозина виждат именно Шаби Алонсо в ролята на наследник на италианеца още през лятото на 2025-а.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стас

    0 0 Отговор
    Нали беше Шави Алонсо?
  • 2 глоги

    0 0 Отговор
    докато Анчелоти е обвързан с мадридския граНд до 2026-та година,