22 Октомври, 2024 18:00 392 0

Легенда влиза в треньорския щаб на Италия до 20 години

  • италия-
  • футбол-
  • леонардо бонучи-
  • национален отбор

37-годишният Бонучи изигра последния мач в професионалната си състезателна кариера през май с турския Фенербахче и реши да се концентрира върху първите си стъпки в треньорството, тъй като наскоро взе лиценз В на УЕФА

Легенда влиза в треньорския щаб на Италия до 20 години - 1

Бившият защитник на Ювентус Леонардо Бонучи се присъединява към треньорския щаб на националния отбор на Италия до 20 години като помощник на Бернардо Коради, съобщиха официално от Италианската футболна федерация.

37-годишният Бонучи изигра последния мач в професионалната си състезателна кариера през май с турския Фенербахче и реши да се концентрира върху първите си стъпки в треньорството, тъй като наскоро взе лиценз В на УЕФА. Той ще работи заедно със селекционера Коради в очакване на първото голямо предизвикателство в треньорската си кариера - Световното първенство до 20 години в Чили, насрочено за септември 2025 година. Бившият централен бранител заяви, че е горд да приеме предложението на Италианската футболна федерация и добави, че сега е време за него "да гледа и да се учи".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА