25 Октомври, 2024 22:39 344 0

Даниил Кондраков и Ботев Враца пожелаха бързо възстановяване на Густаво Бусато - ВИДЕО

  • густаво бусато-
  • пожела-
  • възстановяване-
  • ботев враца-
  • цска-
  • даниил кондраков

Украинецът участва в сблъсъка, при който пострада вратаря

Даниил Кондраков и Ботев Враца пожелаха бързо възстановяване на Густаво Бусато - ВИДЕО - 1
Снимка: БГНЕС

Футболистът на Ботев Враца Даниил Кондраков, който участва в сблъсъка, при който пострада вратарят на ЦСКА - Густаво Бусато, изпрати специално видеопослание до стража.

„Здравейте на всички! Искам да пожелая на Густаво Бусато здраве и бързо възстановяване! Това е спорт. Успех и късмет в бъдеще“, каза Кондраков във видео обръщение.

Ботев Враца също пожела на Бусато бързо възстановяване:

„От името на ръководството на ПФК “Ботев Враца” и от името на Даниил Кондраков, бихме искали да изразим нашите най-искрени извинения за инцидента, при който Густаво Бусато претърпя контузия по време на последния ни мач с ПФК “ЦСКА” София.

Искрено неприятно ни е, че нашият играч, макар и без умисъл, се оказа причина за това.

За нас футболът е преди всичко спорт на чест и взаимно уважение, и бихме искали да уверим всички, че подобни ситуации никога не са част от намеренията на нашите играчи.

Още веднъж, поднасяме нашите извинения и пожелания за скорошно възстановяване на Густаво Бусато“, написаха от врачанския клуб.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА