26 Октомври, 2024 14:49 551 4

Ботев (Враца) поставя условия на Христо Янев

  • христо-
  • янев-
  • ботев враца-
  • калин-
  • каменов

Наскоро наставникът е имал среща с шефовете и кмета на града Калин Каменов

Ботев (Враца) поставя условия на Христо Янев - 1
Снимка: Факти.бг/Архив

Ръководството на Ботев (Враца) е поставило ултиматум към старши треньора Христо Янев. Наскоро той е имал среща с шефовете и кмета на града Калин Каменов. От наставника се иска да спечели минимум шест точки в оставащите 6 мача до края на календарната година, пише "Тема Спорт".

Задачата обаче няма да бъде никак лесна с оглед програмата в тях - домакинства срещу Славия, Левски и Черно море и гостувания на Арда, Ботев (Пловдив) и Берое.

Откакто се завърна под Околчица, Христо Янев все още няма успех - 3 ремита и 3 загуби, последната от ЦСКА - София на "Васил Левски" с 0:2. Това е накарало шефовете да поставят ултиматум на младия наставник.

Кметът Калин Каменов не е имал особено желание за връщането на Янев, но е бил убеден от останалата част от ръководството. Ако специалистът иска да остане начело на тима, ще трябва да спечели минимум 6 точки в оставащите 6 двубоя до края на годината. Първата възможност е домакинството срещу Славия в следващия кръг.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Форко

    10 0 Отговор
    Със условия не става щото друг идиот нема вече за без пари кмете
  • 2 Ами 3 точки

    2 1 Отговор
    Янев е идиот, но други идиоти не се натискат. Така, че преминете си идиота.
  • 3 Йес

    3 0 Отговор
    А Па.ашутиста да спре да дава пари от общинския бюджет за ритнитопковци,и то некадърни...
  • 4 Хебър поведе

    2 1 Отговор
    Жалко, че не му позволиха да гони победа срещу ЦСКА. Сега ще трябва да гони дивото.