14 Април, 2014 17:29 2 029 2

Състоянието на Шумахер се подобрява

  • шумахер-
  • мениджър-
  • кем-
  • възстановяване

Мениджърът на Шуми обяви подобряването

Състоянието на Шумахер се подобрява - 1
Снимка: БТА/АР
Сабине Кем, мениджър на Михаел Шумахер, заяви пред германските медии, че състоянието на седемкратния световен шампион продължава да се подобрява. Кем уточни, че Михаел продължава да идва в съзнание на моменти, както за това бе съобщено още в началото на месеца.

Въпреки окуражаващата информация на докторите от болницата в Гренобъл, предстои дълъг период на възстановяване до пълното му събуждане. Това заявиха от екипа, борещ се за живота на Шумахер от 29 декември миналата година, когато след тежко падане при ски инцидент той пострада тежко и изпадна в кома.

"Михаел продължава да идва в съзнание за кратки моменти и да показва подобрение в състоянието си. Не съм лекар и знам, че има разлика в терминологията, но има моменти, в които той е в съзнание, и такива, в които е буден", заяви пред германските медии Кем.

"Няма да навлизам в повече подробности, защото не искам да нарушавам личното пространство на Михаел и от уважение към семейството му. Напълно вярваме във възможностите на специалистите", завърши мениджърът на Шумахер.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 comment

    0 0 Отговор
    Стискаме здраво палци. Дано се оправи човекът!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 2 Монго

    0 0 Отговор
    А дано, друг е въпроса, доколко ще е в час...