Last news in Fakti

22 Април, 2014 23:46 1 100 0

Голова суша на „Калдерон” между Атлетико и Челси

  • атлетико мадрид-
  • челси-
  • шампионска лига-
  • калдерон-
  • голова суша-
  • жозе моуриньо

Възпитаниците на Моуриньо играха прагматично и разумно, развръзката остава за реванша

Голова суша на „Калдерон” между Атлетико и Челси - 1
Снимка: БТА/ AP

Атлетико (Мадрид) и Челси завършиха при нулево равенство първата полуфинална среща от тазгодишното издание на Шампионската лига.

Двубоят на „Калдерон” започна с натиск на домакините, но възпитаниците на Жозе Моуриньо бяха безкомпромисни в дефанзивен план и не позволиха „дюшекчиите” да наложат стила си на игра. В средата на първото полувреме стражът на лондончани Петър Чех получи контузия и се наложи да бъде принудително заменен. До края на частта испанците опитаха да застрашат вратата на Шварцер, но без резултат.

Второто полувреме също започна с натиск на Атлетико, но централните защитници на Челси неутрализираха най-опасното оръжие на домакините Диего Коста. До края на двубоя „сините” приеха играта в собствената си половина, а влезлият като резерва Арда Туран създаде няколко опасни голови положения, но попадение така и не падна.

Главният съдия Йонас Ериксон от Швеция показа общо пет жълти картона в мача. Реваншът е на 30 април на „Стамфорд Бридж” в Лондон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА