Last news in Fakti

28 Април, 2014 09:59 1 218 0

Барса обърна Виляреал и запази шансове за титла

  • барселона-
  • виляреал-
  • примера дивисион

Каталунците посветиха победата на Тито Виланова

Барса обърна Виляреал и запази шансове за титла - 1
Снимка: БТА/ AP

Барселона победи Виляреал с 3:2 на „Ел Мадригал” в среща от 35-ия кръг на Примера дивисион и запази шансовете си за титла.

„Жълтата подводница” поведе с гол в края на първото полувреме. Кани бе изведен по прекрасен начин от Перейра и прати топката във вратата на Пинто. Домакините удвоиха в 55-ата минута чрез Тригерос, който бе точен с глава. Каталунците обаче не се отказаха и стигнаха до пълен обрат.

В 65-ата минута Паулиста си отбеляза автогол, а в 78-ата същото направи Мусакио, който прати топката в собствената си врата. Лионел Меси сложи точка на спора в 83-ата минута след подаване на Фабрегас и премерен удар от границата на наказателното поле.

След края на срещата Хавиер Масчерано заяви през сълзи: „Тази победа е за семейството на Тито. Ще се борим до края, както го правеше той”.

Във временното класиране на испанското първенство Атлетико (Мадрид) е водач със 88 точки, следван от Барселона с 84 и Реал с 82, но възпитаниците на Карло Анчелоти имат и мач по-малко. В последния кръг на шампионата, на 18 май, Барса приема Атлетико на своя стадион.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА