Last news in Fakti

28 Април, 2014 22:23 926 0

Ивелин Попов с два гола срещу Спартак

  • попов-
  • кубан-
  • спартак

Българинът се превърна в герой за своя Кубан

Ивелин Попов с два гола срещу Спартак - 1
Снимка: fckuban.com
Капитанът на националния отбор Ивелин Попов направи впечатляващ мач за Кубан (Краснодар) при гостуването на гранда Спартак (Москва). Нападателят донесе победата с 2:0 в двубоя от 27-ия кръг на руската Висша лига. 
 
Попов беше най-добър на терена и буквално направи за смях защитата на домакините. Още в 13-ата минута негов удар от границата на наказателното поле се отби от напречната греда. В 67-ата минута Станислав Манолев изведе Антон Соснин по дясното крило и той центрира остро в наказателното поле. Там оставеният непокрит Попов технично изпрати топката покрай стража на Спартак Андрий Дикан в мрежата за 0:1. В изблик на радост след гола Ивелин съблече фланелката си и получи жълт картон. Само 4 минути по-късно отново Попов засече с глава едно центриране в пеналта на Игнатиев и простреля Дикан за 0:2. 
 
Двамата българи в състава на гостите останаха на терена през целия мач. След неочакваното поражение Спартак загуби шансове за медали, след като изостава на 11 точки от ЦСКА (Москва) три кръга преди края на първенството. Кубан е девети с 35 точки. 
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА