13 Май, 2014 17:10 1 027 0

Бербатов: Недопустимо е да ме използват за политическа агитация

  • димитър бербатов-
  • дпс-
  • политическа агитация-
  • календарче

Недопустимо използване на името и образа ми без мое съгласие, написа Бербатов в социалните мрежи

Бербатов: Недопустимо е да ме използват за политическа агитация - 1
Снимка: БТА/AP

Появата на снимка на Димитър Бербатов с екипа на френския Монако върху предизборно календарче предизвика острата реакция на футболиста.

Нова телевизия съобщи, че календарче с лика на нападателя и намек за политическа агитация се разпространява в Свиленград от няколко дни. На него редом до снимката на Димитър Бербатов е датата на европейския вот и зачертан номер 29, който е на ДПС. Твърди се, че календарчетата са печатани в книжарница, чийто собственик отрича да ги е виждал.

Това предизвика острата реакция на българския нападател, който заяви, че е недопустима да използват името му за политическа агитация.

„Днес се събудих с откритието, че участвам в предизборна кампания. Утре може да е друга партия или фирма, припознала ме като своя човек", написа Бербатов в своя профил в социалните мрежи.

„Това с календарчето и номера на бюлетината нито е невинно, нито изглежда да е направено без знанието на авторите и бенефициентите, още повече при липсата на официална реакция и разграничаване от страна на съзнателно или несъзнателно замесените в това", добави още той.

„Аз съм Димитър Бербатов. Името ми на милиони фенове на футбола по света им говори нещо. Днес вкарвам голове за Монако. Имам и фондация - кауза, зад която публично съм застанал", написа Бербатов.

„Нека е ясно! Когато реша да застана зад нещо друго или да бъда лице на каквото и да било, ще го направя, както съм го правил и досега - публично и официално. Всичко останало е безогледно и недопустимо използване на името и образа ми без мое съгласие", завърши той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА