Last news in Fakti

23 Май, 2014 13:20 800 0

„Дейли мейл”: Давид Луис е на крачка от ПСЖ

  • давид луис-
  • челси-
  • псж-
  • трансфер

Челси ще използва парите от трансфера за привличането на Диего Коща от Атлетико Мадрид

„Дейли мейл”: Давид Луис е на крачка от ПСЖ - 1
Снимка: БТА/XINHUA

Защитникът на Челси Давид Луис е много близо до преминаване във френския шампион ПСЖ, гръмна британският „Дейли мейл”. Според изданието бразилецът може да премине в тима от Париж до 48 часа, а транферната сума възлиза на 50 милиона паунда.

Ако Давид Луис премине в ПСЖ за тази сума, ще влезе в историята като най-скъпия защитник. Очаква се детайлите по трансфера да бъдат уточнени между двата клуба до края на седмицата.

При успешна сделка ПСЖ ще поискат разрешение от бразилския национален отбор да освободи играча за няколко дни, за да премине медицински прегледи във френската столица.

Парижани ще се опитат да изпреварят Барселона и Байерн (Мюнхен), които също имат апетити към бранителя. 27-годишният Луис се присъедини към Челси през 2011 година от Бенфика и се превърна в един от основните играчи в тима от Лондон.

По всяка вероятност Челси ще използва парите от Луис за привличането на цел номер едно – звездата на Атлетико (Мадрид) Диего Коща. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА