24 Май, 2014 13:30 666 0

Плачи: Умората си каза думата срещу САЩ

  • плачи-
  • българия-
  • умората

Селекционерът не е доволен от срещата

Плачи: Умората си каза думата срещу САЩ - 1
Снимка: БТА

Наставникът на националния отбор на България по волейбол Камило Плачи сподели след тежката загуба от САЩ с 2:3 в Световната лига, че не е доволен от резултата.

Италианският специалист обаче остана спокоен и заяви, че такива обрати са нормални в играта.

"Трябва да поздравя САЩ за начина, по който спечелиха днес. Бяха по-добри в края, а това е най-важното. Разбира се, не съм доволен от резултата, но наистина оценявам това, което постигнахме днес.

За моментното състояние на отбора, съм доволен от показаното от момчетата. Имахме само две тренировки в пълен състав и това е нещо, което се усеща в дълъг мач като днешния.

Натрупаната умора даде отражение, защото не успяхме да задържим ритъма от първите два гейма. Увеличихме грешките от сервис.

Смятам, че можем да вдигнем нивото на играта си. Такива обрати са част от играта. Трябва да имаме търпение и вяра", каза Плачи след мача.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА