Last news in Fakti

26 Май, 2014 10:44 693 0

ЦСКА привлича Давид Каядо

  • давид каядо-
  • цска-
  • берое

Бившият играч на Берое е основна цел на армейците

ЦСКА привлича Давид Каядо - 1
Снимка: beroe.bg

Отборът на ЦСКА се опитва да привлече бившото крило на Берое - Давид Каядо.

В момента португалецът е играч на украинския Таврия (Симферопол). След анексирането на
Крим, ФИФА реши, че от следващия сезон отборът ще играе в руското първенство. Това ще рече, че бюджетът на клуба автоматично ще се увеличи чувствително, като много от сегашните футболисти, сред които и Каядо, ще напуснат, а на тяхно място ще дойдат далеч по-скъпоплатени и класи играчи.

Според „Меридиан мач“ проблем за ЦСКА ще са финансовите претенции на португалеца,. В Украйна той получава по 40 000 евро на месец, докато „армейците“ могат да му предложат по само 7 500 евро. Все пак Каядо може да бъде привлечен от възможността да играе в Европа с „червените“. До този момент към него интерес проявяват отбори от Кипър, които обаче са на много задни места в тамошното класиране.

Португалецът блестя в А група с обора на Берое, с който спечели Купата и Суперкупата на България.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА