Last news in Fakti

26 Май, 2014 11:32 771 0

Майкъла с остри критики към Стойчо Младенов

  • георги илиев-
  • цска

Георги Илиев не е доволен от политиката на налагане на възрастни футболисти от страна на треньора на червените

Майкъла с остри критики към Стойчо Младенов - 1
Снимка: БТА

Бившият изпълнителен директор и легенда на ЦСКА Георги Илиев- Майкъла засипа с нападки и обвинения сегашния треньор на „червените“ Стойчо Младенов.

Бившият футболист критикува Младенов за политиката му да разчита основно на твърде опитни футболисти, надхвърлили 30-те, незачитането от негова страна на млади играчи и финансовата политика на клуба като цяло.

„Този стил с привличането на по-възрастни футболисти е типичен за Стойчо Младенов. Знае какво могат тези играчи, но те нямат място за повече от година или две в ЦСКА. Стойчо пък за този период ще си защити заплатата от 40 000 лева. Това обаче не е добре за клуба, ЦСКА  нищо не печели с тази политика. Когато говорим, че сме в криза, ЦСКА има 8 милиона бюджет и едни от най-добрите футболисти над 30 години. На Стойчо това му е достатъчно за да каже, че е бил 4 пъти Левски и е завършил втори в първенството. При футбола, който се играе в България, ЦСКА винаги ще е в тройката. При всички положения ще затрие още някой млад талант, но нито ще е първият, нито ще е последният. Ако аз бях изпълнителен директор в клуба, не бих позволил подобна политика на спирането на развитието на младите таланти. В момента ЦСКА има 8 играчи на над 30 години. С привличането на Сашо Тунчев и Мишо Венков защитата ни ще стане на 120 години. Не може това да е политиката на ЦСКА, макар и печеливша.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА